askhansen.dk

Jacob

Sculpture by the sea

(1. juli, 2009)

Forrige weekend var vi en tur i mindeparken i Århus. På turen derind var der pludseligt noget der trak Uffes opmærksomhed – der stod en gravemaskine som tilsyneladende havde gravet sig selv ned inde ved Tangkrogen, hvad var nu det for noget? Desværre havde vi ikke så meget tid til at se nærmere på det den dag.

I dag besluttede vi os så for at vi skulle se lidt nærmere på dette mærkelige fænomen (som man i Århus nok bedst kender som Sculpture by the sea). Da begge unger også længe har snakket om at køre i tog, besluttede vi at pakke madpakkerne og tage på familie/kultur-tur med toget til Århus. For dem der ikke har hørt om “Sculpture by the sea” er det en udstilling af forskellige kunstværker langs stranden (og i vandet) fra Tangkrogen og ud til Varna Palæet. Udstillingen er ret sjov, og indeholder mange børnevenlige indslag som bl.a. den tidligere nævnte nedgravede gravemaskine, og også en helikopterhval (se billederne længere nede).

Efter 1 times gang og kultur langs kysten, var vi efterhånden ved at være nået ned til noget sandstrand, og det var ved at være tid til at slappe lidt af. Heldigvis havde vi være så forudsigende at medbringe badetøjet, så det kunne da lige blive til en lille tur i vandet (årets første). Sådan en lang formiddag frem og tilbage langs kysten var ved ved at være for meget for Tilde. På vej tilbage fra stranden endte hun med at give op, og faldt i søvn siddende i sin klapvogn. Det resulterede desværre i at hun gik glip af dagens højdepunkt for Uffe – en stor isvaffel på havnen…

Endnu ingen kommentarer.

Skriv en kommentar