askhansen.dk

Lise

Jeg er så glad for min cykel….

(13. maj, 2008)

Sikke en vidunderlig pinse! Sol, sol og atter sol. Det meste af tiden opholdt vi os i det nordjyske med skovtur, badebassin og ikke mindst cykelture. Uffe, den lille gut, overraskede og imponerede os endnu engang. I fredags kom han hjem fra børnehave og fortalte, at han havde lånt Bastians cykel. Min umiddelbare kommentar var, at den er der jo ingen støttehjul på – kunne han godt cykle på den? Ork ja, svarede han. Moren var dog ikke helt overbevist – han har det med at pynte lidt på tingene engang imellem.

Vel ankommet til det nordjyske pillede Jacob støttehjulene af en gammel cykel som stod der og hvad skete der… Uffe begyndte da bare at cykle! Vi var alle afsindig imponerede og Uffe vildt begejstret og ikke til at hive af cyklen. 3½ år og drøner meget sikkert afsted på en to-hjulet! Han er sgu sej. Så mange cykelture er det blevet til her i pinsen. Alt det der med kosteskaft bag på cyklen og løbe bagefter fortove op og fortove ned – det slap vi for denne gang. Vi nåede ikke engang at begynde at overveje, at vi måske skulle til at øve med ham.

Nu er der så kun tilbage at købe en ny og større cykel til knægten. Det har længe været planen, men nu da han helst cykler fra og til alt, kan det vist ikke udskydes meget længere.

Endnu ingen kommentarer.

Skriv en kommentar