askhansen.dk

Jacob

Godt igang med ’09

(21. marts, 2009)

Så er vi efterhånden ved at være kommet et godt stykke ind i 2009. Der er da sket noget siden sidst selvom der ikke er blevet skrevet så meget.

Det sidste der blev nævnt omkring min job-situation var at jeg var i gang med en større samtale-runde. Som de fleste nok er klar over udmøntede det sig faktisk i et job, så jeg har nu siden januar ’09 været ansat som konsulent på Teknologisk Institut i Århus. Stillingbetegnelsen er godt nok konsulent, men i hvert fald her i starten er det stadigt langt overvejende udviklingsarbejde jeg er involveret i. Det er faktisk ret spændende at være røget ud af institutionernes beskyttede miljø og ind i den private sektor, både på godt og ondt – dog langt mest godt.

Nå, så meget for arbejdssituationen… I Langå går alt stort set som det plejer. Der er to skønne unger der vokser og vokser og kan mere og mere. Tilde er nu for alvor kommet i gang med at skulle fortælle om alt hvad hun ser, og er kommet ud over bare at ville gentage alt hvad vi snakker om og i stedet fortælle meget mere selvstændigt. Hun har i det hele taget ændret sig en del over det sidste stykke tid (eller halve år siden vi sidst skrev) og er blevet en endnu mere selvstændig dame. Hun tager rigtigt godt vare på alle sine babyer (dukker) som bliver kørt rundt i hele huset i deres klapvogn af en “dame” med håndtaske og høje sko.

Uffe er inden for det sidste stykke tid også begyndt at bruge sine legekammerater en del mere uden for børnehaven, og er efterhånden jævnligt med kammerater hjemme, eller han har nogle på besøg i løbet af weekenden. Det er rigtig hyggeligt. Og trods skepsis har han de sidste par weekender fundet ud af at man rent faktisk godt kan lege med piger selv om man er en dreng – kunne dog godt forestille mig at denne iagttagelse hurtigt går i glemmebogen igen hos den lille gut.

Nå, vi må da håbe at vi får skrevet lidt oftere end de her hver 5. måned….

Endnu ingen kommentarer.

Skriv en kommentar