askhansen.dk

Jacob

En rigtig skodweekend…

(7. maj, 2008)

Så nærmede weekenden sig, som man havde glædet sig til i lang tid. Der skulle bygges legehus! Planerne var tegnet, tømmeret indkøbt og leveret, hjælperne bestilt. Alt hvad der manglede var at det skulle blive fredag. Men hvad skete der…. Torsdag morgen (kristi himmelfartsdag) vågner jeg op med hovedpine, og kan ikke rigtigt komme i gang med dagen (og nej, det er ikke tømmermænd), hen på formiddagen tager hovedpinen til i styrke og jeg skiftevis sveder og fryser, men jeg næsten ikke kan andet end at ligge stille. Så ankommer mine forældre, men det er vidst ikke meget jeg ser til dem i løbet af dagen. Planen var at vi Lise og jeg sammen med min far skulle have været på planteskole og finde planter til haven, men det ender med kun at blive min far og Lise der tager af sted, mens jeg ligger mig op og sover. Faktisk så sover jeg (kun afbrudt af mindre svedture) indtil næste morgen, hvor det store byggeri skulle løbe af stabelen.

Efter at være vågnet lettere groggy fredag morgen og været ude og hente de sidste glemte ting til legehuset (dopet på pinex) går vi (Jeppe og jeg) så småt i gang, og lidt senere ståder Jan til. Alt imens er Lise og min Far i gang med at lave have. Det er ikke det perfekte vejr at arbejde ude i, det småregner og er i det hele taget bare en anelse vådt, og mit tempo er nok omkring 50% af det sædvanlige for hver eneste gang jeg tager lidt ekstra ved dunker det i hovedet.

Ikke desto mindre ender det faktisk med at det lykkedes os at få levet et rigtigt lækkert lille hus til ungerne, og nu er det mere eller mindre bare de sidste detaljer der mangler (som nok skal blive lavet meget snart, nu da jeg efterhånden har fået mit hoved tilbage igen – efter noget i stil med 4 døgns uafbrudt hovedpine og småkvalme).

Nu lyder det hele jo nok lettere negativt, men det var også mest af alt sådan jeg havde det fredag morgen med udsigten til at det projekt jeg havde glædet mig længde til at få lavet skulle løbe ud i sygdom og dårligt vejr. Men det var s** alligevel en rigtig god dag, og hvor er det egentligt fedt når man arbejder videre på huset, at vide at man selv har skabt det (self. med hjælp fra et par gode folk!).

Nu sidder jeg så her mandag aften, efter at have tilbragt dagen hjemme, da både Lise og Tilde nu også er ramt af hvad end det nu var der havde slået mig ud, og jeg har passet dem i løbet af dagen. Nu krydser vi bare fingre for at Uffe går udenom!

Endnu ingen kommentarer.

Skriv en kommentar